+381 63 33 888 6 +381 62 7777 53 dimenzija.8@gmail.com Gospodar Jovanova 16a, Beograd

O nama

ENS Holistic Centar

ENS Holistic Centar je centar za negu i održavanje funkcionalnosti tela i bića u skladu sa holističkim principima. ENS propagira koncept zdravog, uravnoteženog i odgovornog života.

Rezultat rada na sebi u holističkom smislu je povećanje energetskih potencijala, mentalni mir i emocionalna stabilnost. Ovaj koncept pomaže pojedincu da razvije samoodgovornost i podigne svest o svom mentalnom, emotivnom i fizičkom zdravlju

Ko smo mi u stvari?

Zorica Džajski je osnivač ENS Holističkog centra i nosilac je projekta Prevencija i očuvanje opšteg stanja bića Savremenog čoveka na holističkim principima.

Nakon završetka srednje medicinske škole, upisuje Višu medicinsku školu u Zemunu.
Život u Beogradu doneo je mnogo promena i motivisao je da se uzdigne, da se samoprevazidje, da nauči više i konačno- da iz svega izadje sa trećom diplomom.
Vodjena mišlju da je državna služba trajno utočište, Zorica polaže državni ispit i odradjuje državni staž u Zavodu za javno zdravlje. Nemirnog duha, kreativna, željna znanja, gajeći sopstvene vrednosti i viziju na svakodnevnom nivou, Zorica počinje neprestano da uči i usavršava se na najrazličitijim poljima.

Odricanja, borbe i izazovi, upotpunjeni ambicijom, a za njom i pratećom akcijom donose možda i više od očekivanog te Zorica u svom daljem stvaralaštvu ostvaruje veoma vredna, izuzetna dela.

Put ka ENS holističkom centru?

Nemio dogadjaj u bliskom krugu porodice motiviše Zoricu da rešenja potraži u još jednoj grani nauke. Svesna da uvek imamo priliku da promenimo, izmenimo svoj lični prostor, iz kog smo potekli ili u kom živimo, Zorica upisuje četvorogodišnje studije Homeopatije i njen fokus do današnjeg dana ostaje usmeren ka ovoj nauci i neprestanom usavršavanju u toj oblasti. Stekla je Internacionalni sertifikat za klasičnu Homeopatiju. Odslušala je preko 30 seminara i radionica na temu holizma i homeopatije.
Promenom mesta, stila i načina života, dobija drugačiji pogled na svet i počinje da ga gleda novim očima. Očima prisutnosti.

Uvek dobijamo ono što tražimo: neko ljubav, neko prihvatanje, neko radost, a neko inspiraciju. Na svom putu spoznaje i razvoja, Zorica dobija odgovore na svoja pitanja i shvata da je upravo energija ta životna sila i snaga svakog ponaosob, sa jedinstvenom frekvencijom i u sebi jedinstvenom opsegu. Shvata da je svaki tren posvećen sebi višestruko podržan od našeg bića u celosti.
Zato se Zorica posvećuje svom daljem rastu i napredovanju, prolazi Edukaciju Kvantno- infomacionih sistema, a potom i Ajurvede. Upoznaje i saradjuje sa mnogo eminentnih stručnjaka, kako domaćih, tako i inostranih, putuje i ostavlja traga na dalekim mestima, a potom znanje i mudrost vraća nazad u Srbiju gde sa mnogima koje je upoznala, lekarima i nutrocionistima, i danas radi i saradjuje u timu u okviru ENS Holitickog centra.
Jedan je od zagovarača i pobornika ideje jedinstva uma i tela u cilju adekvatnog odgovora na potrebe savremenog doba.

Ruska tradicionalna medicina

Kroz različite edukacije, dolazi u kontakt sa ruskom tradicionalnom medicinom, koja joj je vremenom postala velika strast. Kao rezultat toga,nedavno je prošla edukaciju i stekla ruski sertifikat za biorezonantnu medicinu,centar za visoke tehnologije ALFA-MED LLC, Moskva.
Sa ponosom ističemo da je Zorica postala i prvi zvanični predstavnik ove kompanije za biorezonantnu i biointerfernentnu metodu za područje Balkana.

Ideja i inspiracija

Život i situacije posmatra kao hologram i nikada ne reaguje na osnovu doživljaja. Inspiriše je sposobnost pametnog korišćenja uma koja vodi ka inventivnosti, pronalascima novih rešenja i pravilne primene metoda. Smatra da granice ne postoje, one su iluzija i prepreka u ostvarivanju sopstvenog JA. Vera u sebe je pokretač i njen životni impuls.
Mi jesmo suvereni vladari našeg života, a najlepše i najlakše se vlada iz ljubavi, mira i bliskosti sa svojom okolinom i sobom samim.

Pored uspešne, domaće i medjunarodne karijere, Zorica je privatno ostvarena žena i majka jednog deteta.

Važne brojke

0+
Zadovoljnih korisnika
0+
tretmana