+381 63 33 888 6 +381 62 7777 53 dimenzija.8@gmail.com Gospodar Jovanova 16a, Beograd

Zadovoljni klijenti

Mirjana, 36

korisnik centra

Zahvaljujući kombinaciji homeopatije i biorezonentnog aparata i pre svega stručnom, ljubaznom, posvećenom i izuzetno prijatnom pristupu ja sam mnogo bolje! Uz dobru procenu i niz uspesnih tretmana rešen je niz nelagodnosti sa kojima sam živela izvestan period. Sve pohvale i veliko hvala izmedju ostalog za bolji rad štitne žlezde, digestivnog trakta, srca, krvnih sudova, smanjenje stresa i napetosti, brzi metabolizam, osećaj balansa, više energije….Ja nastavljam i toplo preporučujem svakome ko želi psihofizicki balans i zdravlje!

Maja, 28

korisnik centra

“O homeopatiji sam saznala pre par godina i odmah sam poželela da isprobam taj čudesni pristup.🙂
Biorezonantna metoda je u potpunosti bezbolan tretman, praćen prijatnom melodijom koja vas uz opušten razgovor potpuno relaksira. Atmosferu upotpunjavaju prelepi mirisi eteričnih ulja.🌸Homeopatija i biorezonantna metoda su mi pomogle oko problema sa digresivnim traktom, rada štitne žlezde, ublažile su mi česte i naporne migrene i glavoboljne. Nervoza, stres i napetost su za mene postale prošlost i primećujem da sam mnogo zadovoljnija i opuštenija, imam više energije i volje za sve.🍀
Od srca bih svima preporučila ovo pozitivno i prijatno iskustvo. Pomozite sebi.❤️

Danica, 50

korisnik centra

“Prolazim kroz svoju biološku starost na najbolji mogući način.
Nakon što su krenule da se pojavljuju nelagodnosti u vidu pojačanog znojenja, neprijatnog, stalnoprisutnog osećaja toplote- odlučila sam da pomoć potražim na mestu zdravog i dobronamernog pristupa, sa adekvatnim savetoma.
Sada, posle niza uspešnih tretmana u ENS Holističkom centru, pažljivo odabranog načina tretiranja svih negativnih strana menopauze- oduševljeno mogu da tvrdim da su se senzacije značajno smanjile, neke čak i potpuno nestale!”

Nataša, 48

korisnik centra

Ako bih počela ispočetka, trebalo bi nam puno vremena, medjutim potrudiću se da budem kratka i jasna.
Kakva su moja iskustva vezana za ENS Holistički centar?
Nakon medicinskog pregleda i konstatacije da ne postoji nikakav problem, da mi nije ništa, i da dodjem ponovo ako se ne budem osećala dobro, odlučujem da pokušam sa ENS Holističkim centrom. Kombinacija homeopatske terapije, ruskih preparata, frekvencija i iskrenog, iscrpnog razgovora počela je da pokazuje rezultate već posle druge seanse/tretmana. Razarajući bol u grudima počinje da nestaje, apetit koji sam izgubila kao posledicu covida počinje postepeno da se vraća, raspoloženje mi se popravlja. Promenu su primetili i meni bliski ljudi. “Počela je napokon da se smeje”, oduševljeno je izjavio moj muž. Svaki odlazak je specijalan i drugačiji, a kompletan zaključak je da se ja osećam sjajno! Vidimo se ponovo!

Iva, 26

korisnik centra
“Homeopatija mi je, posle mnogo godina, omogucila nove pocetke i raskidanje sa prosloscu, a Zorica, kao izuzetno profesionalna, a u isto vreme pažljiva, strpljiva i puna razumevanja, mi je pomogla da naučim da se otvorim, da se ne fokusiram na prošlost, i da se konačno oslobodim iracionalnih strahova koji su me dugo mučili i sprečavali da krenem napred, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Stefan, 30

korisnik centra

”Zoricina posvecenost i istrajnost su mi pomogli da resim moje probleme sa anksioznoscu i strahom od neprilagodjavanja kao i da se sto bolje suocim sa izazovima koje nosi realni svakodnevni zivot. Otklanjajuci jednu po jednu prepreku uz Zoricinu pomoc sam uspeo da resim svoje probleme i da svoj zivot usmerim u pravcu u kom sam hteo.”

Ana, 31

korisnik centra

Volela bih da sam ranije upoznala dobrobit homeopatije, a pogotovo u kombinaciji sa biorezonantnim aparatom. Oba su podjednako važna i neodvojiva. Kada sam počela da odlazim u ENS, sećam se da sam sestri oduševljeno rekla kako se spas čovečanstva nalazi u homeopatiji. Ponoviću, zapravo se radi o kombinaciji sa biorezonantnim aparatom- jer samo tako može da se dobije najpreciznija slika nečijeg stanja, kao i kako će, i u koje doba dana, odredjena homeopatska remedija delovati na nekoga.
Vrlo mi je važno bilo to saznanje da jedan isti preparat u različito doba dana može imati potpuno drugačije dejstvo- odnosno saznanje koliko je zapravo naš bioritam važan.
Zahvaljujući ENS Holističkom centru, nestali su moji problemi sa insulinskom rezistencijom i pankreasom. Nakon samo mesec dana od prve posete ENSu, ostala sam u drugom stanju, što se uz insulinsku rezistenciju koju sam imala, ranije činilo nemoguće.
Naravno, odmah sam preporučila ENS svima koje poznajem, ali kako takav prostup nije naširoko poznat- mnogi su imali otpor. Čak i moj otac, kojeg sam u više navrata molila da ode, pre svega zbog demencije, ali i zbog drugih problema. Njegov slučaj je bio vrlo specifičan i izazovan za Zoricu, homeopatu i samo nas dve znamo kako su izgledale naše prve posete centru. Tata je bio jako nestrpljiv i nepoverljiv, bilo mu je teško da odsedi skeniranje na biorezonantnom aparatu, , a sada je potpuno druga osoba. Na sva usta hvali ovakav pristup i metod, vrlo strpljivo i opušteno sedi tokom skeniranja, a poboljšanje je itekako vidno u više sfera- u psihičkom stanju, raspoloženju i pamćenju.
U medjuvremenu je i mama počela da odlazi u ENS. Uz redovno praćenje, savete i odobrenje endokrinologa, prestala je da pije lekove za štitnu žlezdu (koje je pila godinama ranije i koje je trebalo da nastavi da pije do kraja života), insulinsku rezistenciju i dijabetes i to nakon samo par nedelja od prve posete ENSu i početka svog holističkog putovanja.
Od skoro je i sestra počela da odlazi u ENS i mislim da to govori dovoljno o poboljšanju opšteg stanja koje smo kolektivno doživeliko od kako smo dali šansu homeopatiji i biorezonanci.
Naravno, poboljšanje se desilo i ostalima koji su prihvatili moj savet i otišli u ENS, ali ovde sam podelila svoje i iskustvo svoje porodice.

Ivana, 36

korisnik centra

Za ENS Holistički centar sam saznala dok sam bila u životnom ćorsokaku. Odlazim vodjena mišlju da nemam šta da izgubim, pod parolom šta bude-biće.
Februara meseca, dijagnostifikovan mi je ulcelarni colitis. U tom momentu, još uvek sam mislila da je sve pod kontrolom.
Medjutim, u maju dolazi do naglog pogoršanja kada mi lekari savetuju biološko lečenje. Istovremeno počinjem pripreme za biološku terapiju i svoj put u ENS-u, za koji sam dobila velike preporuke i pohvale. Dočekuje me nasmejana Zorica, spremna da čuje sve moje muke i probleme. Ambijent je toliko prijatan da imate utisak da Vam zafali vremena, ma koliko ga proveli tu. Ono što me je posebno fasciniralo bila je Zoricina profesionalnost, znanje i upućenost u moje stanje. Nakon samo mesec dana posvećenog rada sa Zoricom, gastroenterolog na mojoj sledećoj kontroli konstatuje poboljšanje stanja i preporučuje da odustanemo od biološke terapije.
Moje celokupno stanje je neuporedivo bolje, generalno sam mirnija, osećam da imam više snage i energije, a hormoni su napokon u balansu.
Za kraj bih volela da se zahvalim Zorici koja mi se maksimalno posvetila i dala i više od 100% sebe kako bi pronašla rešenje za moje stanje.
Sve preporuke za ENS Holistički centar!